Wie we zijn

Een aantal leden van de community tijdens een online workshop

Go4People is een groep professionals met hetzelfde mensbeeld en filosofie. Deze tijd vraagt om een groot leervermogen en veranderbereidheid. Het succes van uw organisatie wordt in belangrijke mate bepaald door een duidelijke (Human Being) strategie, een inspirerende cultuur en gedurfd leiderschap. Go4People biedt oplossingen en gaat graag met organisaties aan de slag om de uitgangspunten visie, cultuur en inrichting te vernieuwen. Wij zijn een netwerkorganisatie met tal van krachtige, specifieke disciplines en zelf ook geschoeid op deze visie. We weten dus waar we over spreken.

De leden van Go4People

Ook al is ieder van ons een zelfstandig ondernemer, wij omarmen het credo “delen is vermenigvuldigen”.  Met de uiteenlopende achtergronden, ervaringen en expertise van de individuele leden, is onze veelzijdigheid een extra toegevoegde weaarde. Klik op een foto voor meer informatie.

Harry de Groot Enthousiast en gepassioneerd mens. Creatief en gedreven om samen met anderen te werken aan uitdagende doelen. Deskundig binnen het domein van personeel- en organisatieontwikkeling. Lees meer

Met elkaar willen we Nederland mooier maken. Mens en organisatie in harmonie brengen en houden. Ontdek wat we doen om dat te bereiken.