Hoi, ik ben Karin van der West en sinds oktober officieel lid van Go4People. Al voelt het voor mij alsof ik al veel langer lid ben doordat ik al velen van jullie heb leren kennen. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen door jullie te kunnen inspireren. Ik ben positief, spontaan en van nature heel nieuwsgierig. Ik vind het dan ook leuk om nieuwe dingen te leren.

Na mijn farmaciestudie in Groningen kreeg ik vrij snel de mogelijkheid om zelf te ondernemen. Een apotheek in Berkel en Rodenrijs. Dat zijn nu de Berkelse Service Apotheken.

In 2015 zijn we gestart met Zorgapotheek voor het leveren van geneesmiddelen aan instellingen. Zorgapotheek groeide zo snel dat ik het niet kon bijbenen. Door het inschakelen van Go4People kreeg ik inzicht in mijn eigen organisatie en hoe ik dat kon aanpassen zodat we weer verder konden groeien. Ik zat er, nieuwsgierig als ik ben, met mijn neus bovenop om te leren hoe je een bedrijf zelforganiserend in kan richten. Ik ben enorm geïnspireerd door Go4People. Ik geloof volledig in zelforganisatie en kan er daardoor met passie over vertellen of vanuit mijn betrokkenheid anderen helpen zelforganisatie van de grond te krijgen. Want een ding is zeker; zelforganisatie gaat niet vanzelf.

Je kan bij mij terecht om te sparren, mee te denken en te brainstormen. Met een kop koffie of een glas wijn of een tochtje op mijn boot. Ik hou van simpel, duidelijk en doen. Ik ben eerlijk en oprecht en sla soms een beetje door in mijn Groningse nuchterheid.

Ik ben de trotse moeder van 3 pubers, Emma (19), Chris (16) en Kasper (14) en recentelijk gescheiden, vandaar vanaf nu het gebruik van mijn meisjesnaam. Ik vind het heerlijk om voor of samen met vrienden te koken, samen te eten en een goed glas wijn te drinken. Ik hou van de vrijheid van het water en reizen. En ik ben dol op spontane initiatieven.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten, één op één, of op de nog te organiseren Corona afterparty!!