Wil Weijts

 

Als je werk doet dat bij je past, hoef je nooit meer te werken”. (Confusius)

Bevlogen loopbaan-, mobiliteitsadviseur, ervaringsdeskundig outplacement coach.

Algemeen

Opgegroeid in Rotterdam en op mijn 28e verhuisd naar Barendrecht waar ik met veel plezier woon met mijn partner. De Rotterdamse mentaliteit ben ik niet verloren, ik ben iemand die van aanpakken weet. Moeder van (in Rotterdam) studerende dochter,

Werk

Ik ben mijn loopbaan gestart bij de RET en heb lange tijd gewerkt bij de gemeente Rotterdam bij verschillende takken van dienst in verschillende functies. In 2006 moest ik noodgedwongen op zoek naar een andere baan en heb ik mij omgeschoold waarna ik ben gestart als loopbaanadviseur. Een keuze waar ik tot de dag van vandaag nog altijd veel plezier aan beleef. Ik ben (bijna) nooit aan het werk !!

Specialismen

Noloc erkend loopbaanprofessional, gecertificeerd trainer kernkwaliteiten (Offman), opgeleid in Transactionele Analyse en systemisch coachen. Altijd samen met de coachee op zoek naar waar kracht en energie op zit zodat hij/zij zelf richting kan geven aan zijn/haar werkzame leven.  

Vaardigheden

Ik hoor van mijn coachees terug dat ik hen kan enthousiasmeren en hen help de toekomst positief tegemoet te treden. Goede luisteraar die denkt in kansen en mogelijkheden.

Persoonlijk

Het glas is halfvol. Warm, verbindend, energie, in beweging, empathisch, daadkrachtig en resultaatgericht,

Passies

Mij vind je buiten in beweging. Ik rommel wat in de tuin, sla graag een balletje op de tennisbaan of maak een mooie wandeling. En als het niet te ver is, ga ik op de fiets naar mijn werk of opdracht.