Robert Weijts

 

Betrokken coach, trainer, adviseur en interim manager. Altijd op zoek naar wat mensen persoonlijk en / of professioneel motiveert. Wordt gedreven door de vraag: "hoe kan ik bijdragen aan de persoonlijke/ professionele groei van mensen?"

 

Rollen

Gedrag- en motivatieanalist, coach voor individu en team, adviseur en trainer voor teams (ook voor ondernemingsraden), dagvoorzitter.

 

Algemeen

Geboren en getogen in Rotterdam, sinds 1987 woonachtig in Barendrecht. Gehuwd en vader van studerende dochter.

 

Werk

Mijn loopbaan gestart in een technische functie in de automobielbranche. Vervolgens brede werkervaring opgedaan in, onder andere, functies als projectvoorbereider railinfra, servicespecialist Opel en Isuzu, rayonmanager streekvervoer, regiocontroller, beleidsadviseur personeel & organisatie. Sinds 2003 actief als trainer, coach en adviseur.

 

Specialismen

In mijn coaching op zoek naar wat met mensen drijft en motiveert zodat zij keuzes kunnen maken die hen passen en dienen. Daarbij ga ik de (respectvolle) confrontatie niet uit de weg. Gecertificeerd consultant voor Management Drives (drijfveren individueel en teams) en Fitch (gedrag- en motivatieanalyse).

 

Vaardigheden

Helicopterview en probleemanalyse: kan snel knelpunten vinden in (complexe) organisaties en / of persoonlijke situaties. Kan goed het onderscheid maken tussen wat er wordt gevraagd en wat er nodig is. Communiceer gemakkelijk op alle niveaus.

 

Persoonlijk

Nieuwsgierig, warm, geduldig, professioneel en verbindend. Kan heel blij worden van mensen die zichzelf meer ‘ontdekken’.

 

Passies

Drummen in een big band of jazz combo. Twee uitersten, maar allebei zo fijn om te doen.